GÖBEK YAĞLARINDA ETKİLİ 4 HARİKA KÜR🔥🔥🔥

E beni bilirsiniz boş post yapmam✋ Son 3 aydır her gün yürüyüş yapıyorum! Haftada 3 günde ağırlık çalışıyorum. Ancak hatırlatmak isterim konunun özü ve yüzde 80’i beslenme şeklim.

Sizlere yaptığım bazı tarifleride vermek isterim🙌🙌🙌

Buyrun size GÖBEK YAĞLARINDA ETKİLİ 4 HARİKA KÜR🔥🔥🔥

1)Her gün 2 fincan yeşil çay tüketin. Demlenmiş soğumuş yeşil çaya maydanoz ve dereotunu ~SAPLARI ile birlikte 10 dal koyun 1/2 limonun suyu🍋 ile blenderdan geçirin. BU KÜRÜ AKŞAM 21.00 DE yapabilirsiniz.

2)Günde 8 kaşık probiyotik yoğurt veya 1 bardak kefiri 1 tatlı kaşığı bal ile birlikte tüketin. Sinbiyotik etkisi ile faydalı olacaktır. Bu kürü ikindi vakti yapın.

3)Hayvansal yağlardan(etin, tavuğun yağlı bölümleri, tereyağ) uzak durun bitkisel yağlara ağırlık verin. Zeytinyağ, fındık yağı, kuruyemişler tercih edin. Avokado göbek bölgesi üzerinde etkili muhteşem bir yağ kaynağıdır.1 çay kaşığı hardal tozu ve limonla etkili bir kür olacaktır. Bu kürü kahvaltıda yapın.

4)Her gün mutlaka bir öğünde 2 yemek kaşığı yulaf ile yapılan tarçınlı yulaf sütü tüketin.2 YK Yulafı 1 çay bardağı süt ve 1 çay kaşığı tarçın ile blend edin ve kahvaltıda veya ikindi ara öğünde tüketin. Kahvaltıda seçerseniz içine 10 badem ve 1 porsiyon sebze ekleyin. Mümkünse göbek yağlanmasında etkili 1 dilim ananas olsun yoksa yeşil elma.

Peki bu süreçte ne yapmayalım⁉️Sevgili takipçilerimiz şeker, beyaz un ve paketli mısır şuruplu ürünler malesef ÖZELLİKLE GÖBEK BÖLGESİNE YAPIŞMAYI çok sever. Eğer gerçekten sezeryan göbeğim asla gitmiyor diye yakınıyorsanız bu ürünleri mümkün olduğu kadar az tüketin🆘
HAYVANSAL YAĞLAR YERİNE ZEYTİNYAĞ tercih edin mümkün olduğu kadar...

 

Image

RENOVA İLE ZAYIFLAMA YOLCULUĞU

Menü

Adres

Yeşilbahçe Mah. 1471 Sok. Giritli Alibey Evleri 3B Villa Muratpaşa / Antalya / Türkiye

İletişim

+90 533 153 32 78
info@renovafit.com

Takip Edin